Jaarboek 2009/2010

Voor Tommy Hilfiger maakten we hun jaarboek, waarin alle hoogtepunten van het afgelopen jaar worden getoond. Het jaar boek van 2009/2010 werd, net als het jaar daarvoor, ontworpen door Rob Truien en Julie Cordewener van Caramel uit Maastricht.

Uitvoering
Besloten werd om de jaarboeken van 2009 en 2010 te combineren in één boek. Het ene jaar is vanaf de ene kant van het boek te lezen, terwijl het andere jaar vanaf de andere kant is te lezen. Elk met een eigen papiersoort en een fraaie scheiding in het midden.

De papiersoorten zijn Bioset en Old Mill Avorio. Beide natuurlijk aanvoelende papiersoorten van twee zeer bekende papiermakers: Munken en Fedrigoni. Bioset is crèmekleurig, ongestreken, met een licht glad oppervlak. Old Mill Avorio is een ivoorkleurig papier met een licht gepreegde texture.

De harde band is beplakt met grof linnen van Iris in de kleur dennegroen en voorzien van goudfoliepreeg.


Papier
Omslag: Iris linnen, kleur 1001/894 dennegroen
Binnenwerk: Bioset 130 g/m2
Old Mill Avorio 130 g/m2

Bijzonderheden
Boek kan van twee kanten af gelezen worden.
Prachtige scheiding in het midden.