Relievo’s van Van Gogh

Een op ware grootte 3D-geprinte reproductie

vangogh

Doos voor Relievo’s van Van Gogh.
Voor het Van Gogh museum maakte ZPM een zeer exclusieve en luxe doos. Deze doos bevat de sleutel van de koffer waar een relievo in verpakt zit, als ook een boek en een uniek genummerd echtheidscertificaat.

Een relievo is een op ware grootte 3D-geprinte reproductie van een schilderij, waarbij kleur en reliëf zowel aan voorkant als achterkant tot in detail zijn weergegeven. Een kopie die haast niet te onderscheiden is van het origineel! Meer informatie over relievo’s van Van Gogh: http://www.fujifilm.eu/eu/news/article/news/premium-three-dimensional-replicas-of-van-gogh-masterpieces/

Uitvoering
De doos is opgezet in grijsboard karton en beplakt met zwart linnen. De klep sluit door middel van onzichtbaar weggewerkte magneten. De voorkant van de klep is voorzien van een halfdiep lasergegraveerde detailweergave van een schilderij van Van Gogh.

Het interieur van de doos bestaat uit diverse niveaus. Het uniek genummerde certificaat, gemaakt van acrylaat, heeft zijn plek onderin, daarboven op ligt een boekje die voorzien is van een huls. Het boekje heeft een hardgebonden band, óók voorzien van een halfdiepe lasergravure. De huls heeft een heel fijne laserstans aan beide zijden door-en-door. Een map met preeg en uv-lak, gedrukt met koperinkt ligt bovenop en bevat een papieren echtheidscertificaat, wederom voorzien van het unieke nummer.

In het interieur zit nóg een magneet verborgen, waarboven op de sleutel van de relievo-koffer kleeft.


Bijzonderheden
Lasergravure
Preeg
Uv-lak
Koperinkt
Magneetsluiting
Cahiersteek gebrocheerd