Erik Kessels

IN ALMOST EVERY PICTURE No. 7

kk03

De serie IN ALMOST EVERY PICTURE die KesselsKramer Publishing uitgeeft, behoeft nauwelijks nog toelichting. Als geen ander ziet Erik Kessels hoe gek, grappig, bijzonder of aangrijpend de fotoseries zijn die hij onder ogen krijgt.
Nummer 7 is gewijd aan Ria van Dijk, die 80 jaar lang elk jaar een polaroid-foto schoot in een schiettent op de kermis. Na jarenlang uitverkocht te zijn geweest besloot Erik dit boek opnieuw uit te geven. Maar wel met een update: de 80e foto van Ria, met Erik Kessels op de achtergrond.

kk09

kk08

kk07

kk06

kk05 kk04

 


Project:
In almost every picture #7 – updated
Klant:
KesselsKramer
Ontwerper:
Erik Kessels
Papier:
Omslag: 280 g/m2 eenzijdig sulfaatkarton
Binnenwerk: 150 g/m2 hv Luxoart Samt
Afwerking:
Genaaid gebrocheerd in 4x gerild omslag


Bijzonder:
In de flap van het omslag zijn 4 slitjes aangebracht; hier zit de 80e polaroid-foto van Ria van Dijk.