Josje Janse

Een geweldige fotocollectie.

kaarten08

Deze prachtige fotocollectie is privé eigendom van Josje Janse-de Ronde Bresser. Met zorg en liefde heeft zij als gepassioneerd foto verzamelaar haar verzameling aangelegd, veelal via veilingen in binnen- en buitenland.

kaarten10

kaarten07

kaarten06

kaarten05

kaarten01

kaarten02

kaarten03


Klant:
Josje Janse-de Ronde Bresser
Ontwerper:
Volken Beck
Papier:
400 g/m2 Munken Polar
Afwerking:
Rillen met brede ril en zigzag-gevouwen.
De huls (foudraal) is van 2 mm omplakt karton.


Bijzonder:
Met deze uitgave laat Josje anderen meegenieten van haar collectie. In een foudraal zitten 17 fotobladen met elk 6 foto’s, die zigzag gevouwen zijn en gedrukt op stevig karton. De fotobladen kunnen rechtop tentoongesteld worden en behoeven geen lijst.