Colback door 10 ontwerpers

Discipline overstijgende creativiteit

Zwaan_TheInfiniteWorldOf01

Zwaan_TheInfiniteWorldOf04

Zwaan_TheInfiniteWorldOf03

Zwaan_TheInfiniteWorldOf08

Zwaan_TheInfiniteWorldOf07

Zwaan_TheInfiniteWorldOf06

Zwaan_TheInfiniteWorldOf05

Dana Dijkgraaf had de eer om deel te nemen in een project voor Low & Bonar, producent van Colback. Het project werd in4nite genoemd. Een project waarbij de creativiteit van product ontwerpers, grafisch ontwerpers en architecten wordt gecombineerd met de technische expertise van het bedrijf Low & Bonar.

Colback is een non-woven textiel en wordt in veel verschillende producten toegepast: vloerkleden, autobekleding, de onderkant van een bankstel en veel meer. Wanneer het wordt ingezet is het nooit zichtbaar. Het bevindt zich als laag onder iets anders. Met het project in4nite, heeft het bedrijf tien ontwerpers gevraagd om nieuwe producten te ontwikkelen met Colback als belangrijk visueel element. De ontwerpen werden gepresenteerd in een speciaal Colback paviljoen tijdens de Dutch Design Week 2017.

En Zwaan Printmedia had de eer om enkele van deze brochures te mogen drukken.


Ontwerper:
Dana Dijkgraaf Design, Arnhem
Papier:
Omslag 1: 140 g/m2 Mirripaper
Omslag 2: Colback
Binnenwerk: 170 g/m2 Cocoon Silk


Bijzonder:
Colback werd op de rol geleverd en door ons gesneden tot vellen en daarna voorzien van transferdruk en laserstans.
Het spiegelkarton werd door ons  voorzien van laminaat om krasvorming te voorkomen.
De brochures zijn gesingerd met bordeaux rood garen.
Cocoon is 100% FSC recycled.