Een pizzadoos met bloembollen

Kleurrijk met een Italiaans tintje

Zwaan_Bakker.com02

Zwaan_Bakker.com03

Zwaan_Bakker.com01

Voor het online tuincentrum Bakker.com bedachten wij een mooie geschenkverpakking voor bollen: De gladiolenpizza! De bloembollenpizza is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en kan dus in zijn geheel in een bloempot of in de tuin geplant worden. De gladiolenbollen in mooie gemengde kleuren zitten al kant-en-klaar in de pizza. In een handomdraai staan de gladiolen in een mooi groepje, precies op de juiste afstand van elkaar.

Toen daarna de vraag kwam om een doos te ontwerpen voor drie “bollenpizza’s” bij elkaar, bedachten we de… lasagnedoos!


Klant:
Bakker.com, Hillegom
Papier:
Pizzadoos: 380 g/m2 CKB
Lasagnedoos: 500 g/m2 Grafopak Kraft


Bijzonder:
Dit hele concept is bedacht, ontworpen en geproduceerd door Zwaan.