Iedere boekhandel zijn eigen buikbandje

Uniek en gepersonaliseerd.

Zwaan_Boekenweekgeschenk_03

Zwaan_Boekenweekgeschenk_04

Zwaan_Boekenweekgeschenk_01

Zwaan_Boekenweekgeschenk_02

De CPNB, organisator van onder andere de boekenweek, de kinderboekenweek, het boekenbal, de maand van het spannende boek en nog heel veel meer boekverkopende promoties, verzorgt ook elk jaar het boekenweekgeschenk. En iedere boekhandel en bibliotheek mag zelf zijn eigen tekst ingeven op de banderol die om het boekenweekgeschenk heen gaat. We noemen dit ook wel een “buikbandje”.


Papier:
Banderol: 150 g/m2 hv silk mc


Bijzonder:
Zwaan Printmedia heeft de bestelportal zelf gemaakt en ingericht. Wij hebben hier een aparte ict-afdeling voor, die brand- en bestelportals maakt. We noemen dit: click and order.

Via een unieke code kan de boekhandelaar inloggen en zijn eigen unieke tekst ingegeven. De bestelling wordt in de opgegeven hoeveelheid gepersonaliseerd geprint op een HP Indigo, gesneden en gerild, ingesealed op een onderbordje en opgestuurd.