Van striptekenaar tot puzzelfenomeen.

Tijdloze verbeelding

Zwaan_JanVanHaasteren01

Zwaan_JanVanHaasteren02

Striptekenaar is een beroep dat op zich al tot de verbeelding spreekt. Maar een tijdloze ‘verbeelder’ als Jan van Haasteren verstaat de kunst telkens weer te boeien en te verrassen, humor tot leven te wekken en blijvende herinneringen te schetsen. Dit boek bevat dan ook één grote verzameling jeugdsentiment. Voor wie vroeger thuis de PEP, de Sjors of de Eppo had. Voor wie de krant pakte en éérst de strips las. Voor de Toonder-adepten. En voor wie zijn vroegste leesplezier beleefde aan striphelden als Erik en Opa, Baron van Tast, Tinus Trotyl, Sjaak en Oom George en ga zo maar door.
Zelfs wie de strips gemist heeft en zijn hart pas verloor aan de ontelbare hilarische puzzels waarmee Jan van Haasteren de hele wereld heeft veroverd, raakt nooit uitgekeken in dit boek. Want er wordt nog een puzzel opgelost: wie is Jan van Haasteren en hoe zijn al zijn hersenspinsels op papier gekomen? Het wonderlijke en avontuurlijke levensverhaal van een tekenaar in hart en nieren, een creatieve grappenmaker, een keiharde werker en een hartverwarmend geestig mens. U bent gewaarschuwd. Sla dit boek open en u blijft kijken!

Zwaan_JanVanHaasteren05

Zwaan_JanVanHaasteren06

Zwaan_JanVanHaasteren04

Zwaan_JanVanHaasteren03


Klant:
Bureau De Elementen
Uitgever:
Arboris BV
Papier:
Bandmateriaal: Wibalin glad wit
Schutbladen: 140 g/m2 hv offset, Amber Graphic
Binnenwerk: 150 g/m2 Symbol Freelive Satin


Bijzonder:
Dit boek met 272 pagina’s en 3 uitslaanders is te koop bij Bol.com voor € 34,95.