Boek voor in het zwembad

In de prachtige serie “In almost every picture” van Erik Kessels maakten wij nummer 11. Een boek over het echtpaar Fred en  Valerie  uit Florida en hun passie voor “wet fun adventure”. De ene is fotograaf, de ander het model en het water is het medium. Wat ze ook voor kleding aan hebben of wa ze ook aan het doen zijn; ze grijpen elke kans om nat te worden: Hoe spontaner hoe beter. In het openbaar of privé, zijde of leer, winter of zomer, niets hiervan houdt hen tegen. Het avontuur voor hen is het combineren van al deze elementen.

Toen zij van Erik Kessel het eerste exemplaar toegestuurd kregen, lieten zij via e-mail weten dat ze het prachtig vonden. “We hebben 2 uur met het boek gezwommen in ons zwembad, met kleren aan, en wel 100 foto’s gemaakt.”

Uitvoering
Omdat papier niet waterbestendig is, hebben het gedrukt op een synthetisch “papiersoort”. Of beter gezegd: een kunststof die zich als papier laat bedrukken. Het boek heeft 160 pagina’s binnenwerk en is genaaid gebonden in een 4 pagina’s omslag.


Papier
Omslag: Yupo, 250 g/m2
Binnenwerk: Yupo, 100 g/m2

Bijzonderheden
Gedrukt op waterbestendig synthetisch papier.
Te koop voor 25 euro onder ISBN nummer 978-90-70478-36-0.