It takes two to tango!

2 boekjes genaaid in 1 omslag.

mainstudio_0002

Het lookbook ‘Imagine Nature’ bestaat uit twee boekjes, die samen zijn gebonden en in Z-vouw gevouwen. Ieder met een eigen singersteek.
‘Imagine Nature’ is een samenwerkingsproject van kunstenaar Roosmarijn Pallandt en fotograaf Gerco de Ruijter. De prachtige geografische structuren in de overzichtsfoto’s van Google Earth gebruikten zij als inspiratiebron om de beste tapijtwevers uit te dagen deze patronen te gebruiken voor hun ontwerpen. Dit heeft geleid tot bijzondere handgemaakte tapijten en kleden.
Tactiliteit en structuur was in de keuze van papier dan ook belangrijk. Voor het omslag is daarom gekozen voor eenzijdig sulfaatkarton. Door de Z-vouw wordt op een spannende manier gespeeld met de gladde voorzijde en de ruwe achterzijde van dit karton.

mainstudio_0007 mainstudio_0008 mainstudio_0009 mainstudio_0006 mainstudio_0005 mainstudio_0004 mainstudio_0001


Klant:
Mainstudio, Edwin van Gelder
Papier: 
Omslag – 260 g/m2 Invercote G
Boekje 1 – 130 g/m2 Freelife Gloss
Boekje 2 – 120 g/m2 Munken Polar Rough


Bijzonder:
Geheel geproduceerd op de HP Indigo.
Afwerking: 
Met de hand gebonden met een singersteek, twee boekjes in één omslag.