Voelt u nattigheid?

Gajakraft papier.
Boek verpakt in water.

CPNB_0009

Het Kinderboekenweekgeschenk werd een speciaal stukje drukwerk: het kan mee onder de douche! Hiermee past het prima in het thema van de week: “Raar, maar waar!” Dit thema ondersteunt één van de doelen van het landelijk Techniekpact: meer aandacht voor wetenschap, natuur en techniek op de basisschool. Zo verkrijgen jongeren de juiste vaardigheden en kennis voor een snel veranderende toekomst.

CPNB_0001 CPNB_0007 CPNB_0006 CPNB_0005


Klant: 
Stichting CPNB
Papier: 
Omslag 200 mu Gaiakraft
Binnenwerk 120 mu Gaiakraft


Bijzonder: 
Deze bijzondere versie van het Kinderboekenweekgeschenk is gedrukt op steenpapier. Steenpapier is een papiersoort dat voor 80% uit calciumcarbonaat en 20% uit HDPE-polyethyleen bestaat. Het calciumcarbonaat wordt gewonnen uit kalksteengroeven, het polyethyleen wordt gemaakt op basis van biopolymeren. Eén van de vele eigenschappen van deze papiersoort is dat het waterdicht is. Dus neem het lekker mee onder de douche! Leg het alleen niet te lang in de zon. Steenpapier is ‘foto degradeerbaar’: het wordt afgebroken door zonlicht.
Afwerking: 
Garenloos gebonden in PUR met softcover.
Verpakt in een transparante soepzak.