Uw mailing in blik?

Een originele verpakking
voor uw mailing: een blik!

ABC_0002

Een originele verpakking voor uw mailing: een blik! Leverbaar in standaard din-formaten (A6/A5/A4). VBAT gebruikte dit idee voor hun presentatie van een prestigieus winkelcentrum in Beirut (Libanon). In het hart van de stad, wordt in de Verdun Street in 2017 een nieuwe ABC Mall geopend. Een 200 miljoen dollar project waar A-merken zoals o.a. Gucci en Prada vertegenwoordigd zullen zijn. In samenspraak met Alfons Jansen van Jansen & Go werd een blik ontworpen met daarin een boek, een brochure en een lcd-scherm (met usb-stick).

ABC_0003ABC_0004ABC_0005 ABC_0006


Klant en creatie: VBAT – Amsterdam
Begeleiding vanuit VBAT: Jansen & Go
Papier:
Boek: Binnenwerk 170 g/m2 Heaven 42
Veredeling: Boek harde band voorzien van soft touche laminaat en spot uv-lak.


Bijzonder:

Het blik werd gemaakt bij Zaanlandia Blik in Wormerveer, voorzien van preeg. De lcd-schermen werden besteld in China. Wij bedachten de interieurs voor het blik: de lcd-schermen in het deksel en het boek en de brochure in de bodem: een precisie klus! Om het boek er makkelijk uit te kunnen halen, werd een lint gemonteerd. Ook werd een lint geplakt om het deksel recht op te kunnen laten staan. De handling en verzending lag ook in de handen van Zwaan Printmedia.

Behalve de lcd-schermen werden alle handelingen verricht in Wormerveer: grafisch hart van Nederland!