Japans papier voor Spaanse bruiloft

Takeo papier

ZWA_Trouwkaart7
Grafisch vormgever Rocio Albertos woont en werkt in Amsterdam, maar trouwt in haar geboorteland. Voor de uitnodigingen van haar bruiloft zocht ze papier dat de look and feel heeft van kraft papier maar met een feestelijke touch. We kozen voor papier van Takeo uit Japan.
De envelop is aan de buitenkant van goud (glossy) en de binnenkant van kraft (natuur). De kaart is gedrukt op kraft en de illustratie is gedrukt op een zijdezacht papier dat aanvoelt als textiel. Een cadeautje op zich.
De envelop is na het vullen dicht genaaid en voorzien van een perforatierand.

ZWA_Trouwkaart11

ZWA_Trouwkaart10

ZWA_Trouwkaart9

ZWA_Trouwkaart6

ZWA_Trouwkaart5

ZWA_Trouwkaart4

ZWA_Trouwkaart3

ZWA_Trouwkaart2


Project:
Wedding invitation Rocio Albertos
Klant:
Rocio Albertos, Amsterdam
Papier:
Illustratie: 120 g/m2 Tela White
Kaart: 200 g/m2 Bunpel SP-kraft
Envelop: 124 g/m2 Vintage Gold Antique
Afwerking:
Envelop is voorzien van singersteek en perfo.


Bijzonder:
Papier uit Japan, waar aandacht gevoel en natuurlijke kleuren belangrijk gevonden worden. Wist je dat spierwit gebleekt papier (met veel optische witmakers) daar niet in de smaak valt? En dat het pallet aan gekleurd offsetpapier overeenkomt met de gangbare kleuren die voor kimono’s gebruikt worden?