Lucht zuiverende verf

In een op maat ontworpen saleskoffer

Zwaan_Sigma01

Sigma Air Pure Supermatt is een nieuw hoogstandje van Sigma. Deze supermatte watergedragen muurverf is Biobased en zuivert de binnenlucht. De Air Pure zorgt dus voor een beter binnenklimaat. De verf bestaat voor 45% uit herwinbare grondstoffen met behoud van de technische kwaliteit en eigenschappen. Het product is dus beter voor het milieu. Wij maakten deze prachtige saleskoffer.

Zwaan_Sigma05

Zwaan_Sigma04

Zwaan_Sigma03

Zwaan_Sigma02


Klant:
PPG, Uithoorn
Papier:
Diverse papier- en kartonsoorten.


Bijzonder:
De saleskoffer zelf heeft een klepscharnier met magneetsluiting. Er in zitten diverse folders, displays en zelfs een videoboekje. Alles is door Zwaan op maat ontworpen, samengesteld, uitgevoerd en verzonden naar alle betrokken verfwinkels.

De gehele mailing klimaatneutraal geproduceerd.