14 uitslaanders slim opgevangen

Van 2 tot 7 panelen, iedereen is welkom

Zwaan_WeAreFamily02

Zwaan_WeAreFamily01

Het boek We are Familiy is een boek met verhalen en portretten van gay families. De uitgevers Emma van Zalinge en Bernice Siewe zijn ervan overtuigd dat het meer dan de moeite waard is om het beeld van gay families kleurrijk en helder over het voetlicht te brengen.

Het boek We are family bestaat uit verhalen en fotoportretten van homoseksuele mannen en vrouwen die hun kinderwens hebben vervuld; als ouder, mee-ouder, donor-vader, betrokken vriend of pleegouder. Ook de kinderen komen aan het woord.

Zwaan_WeAreFamily06

Zwaan_WeAreFamily05

Zwaan_WeAreFamily04

Zwaan_WeAreFamily03


Ontwerper:
Marise Knegtmans
Papier:
Omslag: 300 g/m2 Munken Lynx Rough
Binnenwerk: 80 en 150 g/m2 Amber Graphic


Bijzonder:
Het boek bestaat uit tekstkaternen en beelduitslaanders van verschillende lengtes. Ze variëren van 2 tot 7 panelen naast elkaar. De uitslaanders zijn gedrukt op een dikkere papiersoort. Het verschil in dikte wat in de rug ontstaat wordt heel slim opgevangen door een zigzag van hetzelfde papier waardoor het boekblok niet open gaat staan. Het tekstgedeelte is gedrukt met een metallic inkt. Het boek is afgewerkt met een kruiselastiek.