De zwarte zwaan

Opdikkende uv-lak op natuurpapier.

Zwaan_ZwarteZwaan2018_02a

De Zwaan bureaukalender. Altijd twee maanden in zicht mét weeknummers. De snelste en makkelijkste manier om dagelijkse afspraken te prikken en planningen vast te leggen.

Dit is de tweede uitgaven van de Zwarte Zwaan-kalender. Na het succes van vorig jaar, waarin we de KVGO-vakprijs wonnen in de Kalenderwedstrijd en bleek dat meer dan 70% van onze relaties de zwarte zwaan op hun bureau hadden staan, besloten we om met dit concept door te gaan. We konden dit niet negeren!

De bedenkers van concept van de Zwarte Zwaan zijn Haico Beukers en Marga Scholma, die ook dit jaar het ontwerp maakten: Jaarringen op natuurpapier.

Zwaan_ZwarteZwaan2018_06

Zwaan_ZwarteZwaan2018_04

Zwaan_ZwarteZwaan2018_03

Zwaan_ZwarteZwaan2018_07

 


Opdrachtgever:
Zwaan Printmedia
Ontwerp:
Beukers Scholma / Haarlem
Papier:
Band en binnenwerk: 170 g/m2 Luxo Satin
Schutbladen: 170 g/m2 hv offset
Oplage:
1500 ex.


Bijzonder:
Iedere maand heeft zijn eigen jaarring, die steeds dikker wordt en uiteindelijk vol loopt. Als het jaar rond is, is de cirkel gesloten.

De jaarringen zijn gedrukt in opdikkende uv-lak en het natuurpapier is uit de Gmund color system reeks: 48 prachtige kleuren die allen met elkaar matchen.

 

Wil je in 2018 ook genieten van deze zwarte zwaan?
Er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar voor €10 p.st. 

Hoe? Gewoon oldscool! 😉 Stop €10 in een envelop en stuur deze naar Zwaan Printmedia. Doen wij hem direct op de post! Vergeet uiteraard niet je adresgegevens te vermelden. Zolang de voorraad strekt.